U svojoj ponudi za Vas imamo sve što je Vašem ljubimcu potrebno da se zdravo hrani i izgleda negovano pa smo se u skladu sa tim potrudili da Vam ponudimo veliki izbor hrane u svim  kategorijama tj.nivoima kvaliteta.
U pet shopu MAZA MJM takođe Vas očekuje veliki izbor opreme, kaveza, transportera, toaleta, ogrlica i povodaca, hranilica i pojilica, posuda za hranu, četki, igračaka i još mnogo toga po veoma pristupačnim cenama.
Obradujte Vašeg ljubimca prizvodima iz široke palete naše ponude i na taj način im uzvratite za nesebičnu ljubav koju Vam pružaju.

Vlasnicima najrazličitijih kućnih ljubimaca, bilo da se radi o psima, mačkama, pticama, ribicama ili glodarima nudimo najveći izbor hrane, opreme, poslastica, vitamina i sredstava za zaštitu za njihove kućne ljubimce.
Komercijalna hrana za pse i mačke čijom prodajom se bavimo, svojim sastavom zadovoljava standarde propisane za zdravu i ishranu bogatu vitaminima a bezgranična ljubav prema životinjama, čiji smo i sami ponosni vlasnici, kao i razumevanje njihovih potreba motiviše nas da svom radu svakodnevno pristupamo odgovorno i posvećeno.

Posetite našu https://petshopmaza.com/ stranicu za kompletnu ponudu

Cara Lazara 1, Srbobran 21480

Telefon: 062 8375453